bővebben magamról

Gyermekállamosítás

„Levelet kaptam life.” Mondjuk az élethez pont semmi köze. Ez inkább családirtás.
 

 
 

IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM NEMZETKÖZI MAGÁNJOGI FŐOSZTÁLY. Dr. Boreczki Szabolcs főosztályvezető szignóval.

Már a levél tárgya is megérne néhány misét. „ kk. F-K A Nemere jogellenes külföldre viteli ügye.”

Igazából ebben az a vérlázító, hogy ez az eljárás tárgya úgy, hogy meg sem vizsgálták, hogy valóban jogellenes volt-e a külföldre vitel. Ma már kétséget kizáróan bebizonyosodott, cáfolhatatlan bizonyíték áll rendelkezésre, hogy nem volt jogellenes.

 https://nemonelkulsoha.wordpress.com/2022/01/17/a-szavahihetosegerol-altalaban/?fbclid=IwAR0mdeTAPOO9J4tr5Jj4QKuaBPwUSl_qPEOzmMiEq-ylJyFxVsrWbHo1e8k

 

De mit számít ez? Az életünket tönkre tették, a gyerekemet meg lelökték a Tajgetoszról. Semmi, csak a szokásos. Magyar állam.

Ebben a körben ugye az ártatlanság vélelme, mint olyan is elveszik. Nincs ártatlanság vélelme. Bármely félkegyelmű bemegy egy rendőrségre, kapcsolatait előszedve bekúszik az IM bugyijába és állít valamit, mindegy hogy egyébként ártatlan vagy, mész a sittre. Nem kell bizonyítani semmit, ahogy az ábra mutatja. Elég az, hogy elvittél az országból egy gyereket. Nem teheted. A gyerek az ország tulajdona. Államosították, kisajátították. Lassan jön a jegyrendszer. Beváltható ölelésre, puszira, vagy ilyesmi……attól függően, hogy tavasszal a kékcédulás választásokon ki nyer ….. na, vajon ki?


 

Tehát. Annak idején kaptál egy végzést, Van jogod (befogni a pofád maximum…ez itt Magyarország. Ne legyünk már naívak.) felügyeleti jogod. Elvileg. Engedélyed a külföldi tartózkodáshoz…….. A faxt! Csak hiszed. Nincs. Azonnal a rendszer ellensége leszel, ahogy nem akarsz ebben a ””csodásan virágzó”” „gyakorlatilag” egypárti diktatúrában élni.  És mivel tudnak presszionálni? Persze, hogy csak a gyerekeddel.

A kapott levél ugyanis felvilágosít róla, hogy a bíróságok is csak bábszervezetek. Mindegy milyen jogokkal ruház fel az ítélet, mit hiszel állampolgári alap jogodnak, megítélt jogodnak, az ország szocializmust épít. Létezik a titkosrendőrség, az ÁVH, vezetnek aktákat rólunk, lehallgatnak, besúgnak és az ország jó részét félelemben tartják.  Az egyik ilyen gyárat, most IM- nek hívják.

 Tehát. Annak idején kaptál egy végzést, Van jogod (befogni a pofád maximum…ez itt Magyarország. Ne legyünk már naívak.) felügyeleti jogod. Elvileg. Engedélyed a külföldi tartózkodáshoz…….. A faxt! Csak hiszed. Nincs. Azonnal a rendszer ellensége leszel, ahogy nem akarsz ebben a ””csodásan virágzó”” „gyakorlatilag” egypárti diktatúrában élni.  És mivel tudnak presszionálni? Persze, hogy csak a gyerekeddel.

A kapott levél ugyanis felvilágosít róla, hogy a bíróságok is csak bábszervezetek. Mindegy milyen jogokkal ruház fel az ítélet, mit hiszel állampolgári alap jogodnak, megítélt jogodnak, az ország szocializmust épít. Létezik a titkosrendőrség, az ÁVH, vezetnek aktákat rólunk, lehallgatnak, besúgnak és az ország jó részét félelemben tartják.  Az egyik ilyen gyárat, most IM- nek hívják.

 

Szóval a levél szerint:

  • „vizsgálja a gyermek külföldre vitelének jogellenességét is”

Hogy ez nem történt meg, azt rajtam és szeretteinken kívül észrevette még valaki?

  • a magyar központi hatóság szerepe az, hogy az eljárás helye szerinti állam központi hatóságának tájékoztatást nyújt a magyar jog tartalmáról,”

Tehát nem a kapott és megítélt jogomról. Hanem a jelenleg hatályosról. Mindegy, hogy az nem rám vonatkozik, mert rám(is) vonatkozik.

Kapaszkodjon meg mindenki, akinek Csjt. szerinti volt az eljárása, mert annak, a levél értelmében, nincs felügyeleti joga. Egynek sem!!!!

  • „Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a magyar központi hatóság a nemzetközi magánjogról szóló 2017. évi XXVIII. törvény 71. SS-a szerinti törvénybizonyítványt állít ki a vonatkozó magyar jogszabályi rendelkezésekről és küldi meg azt az adott külföldi központi hatóság számára. A törvénybizonyítvány csak a Hágai egyezmény alapján indított gyermekelviteli eljárásban kerül felhasználásra, amely, mint fent már utaltunk rá, polgári eljárás. Tárgyi ügyben is csak erre került sor.”

Dicséretes, de egy ponton ezzel vitatkoznék. Tárgyi ügyben nem csak erre került sor… ééés. Lemaradt véletlenül a tájékoztatásról a felügyeleti jogom, és hogy engedéllyel voltunk külföldön.

Hogy nem b@szt@ ki senkinek a szemét, hogy azt elfelejtették odabiggyeszteni, hogy az esetünkben kelt döntés, felruház bizonyos jogokkal? Ugyanis a tájékoztatásban ez nem szerepel. Történetesen, ma Magyarországon, a felügyeleti jog megítélése a kérdés a gyermekek elhelyezése körében indult eljárásokban.  Az ítéletünk egy korábbi törvény szerint született, ahol közös a felügyeleti jog. Na, ez a „jelentéktelen” infó maradt le és a tájékoztatás szerint nincs jogom a gyerekemhez. Ami ugye nem igaz. Majd azzal takaródznak, hogy törvény írja elő, hogy arról kell tájékoztatni a külföldön eljáró hatóságot, ami ma hatályos. Ami nyilván nettó baromság. Mert ebben az esetben, állam és állam között születik egy olyan tájékoztatás, ami jogalap nélkül annulálja a jogaimat.

És innen érthető miért van tele ártatlanokkal a bv. és miért rohangálnak az utcán a bűnözők. Hagyjuk már, hogy vizsgálat, nyomozás,…pff. Presszió, korrumpálás, érdekek, hazugságok és ilyesmi……

Majd ezt követően, az alábbi mondatot olvasva, kicsusszant néhány keresetlen szó, elenyésző decibellel, határozottan nélkülözve minden olyan víziót, ami az adott ember alvégén távozó sünök számával és a távozásra megadott időkorláttal lehet összefüggésben. A nőági felmenők csuklásának bevonzása, meg már tényleg eszembe sem jutott.

  • A fentiekből következően, ha a gyermek külföldre vitele vagy visszatartása megvalósít valamilyen büntetőjogi tényállást, és emiatt büntetőeljárás indul akár Magyarországon, akár külföldön, abban a magyar központi hatóságnak semmilyen szerepe nincs, így jelen ügyben sem volt.

Tehát.: Semmilyen összefüggést nem látnak azon tények között, hogy

1, felügyeleti joggal rendelkezem,

2, engedéllyel voltunk külföldön,

Ám a külföldi tartózkodást tekintve a tények rejtve maradtak, a felügyeleti jog kérdésében pedig arról tájékoztatták a külföldi hatóságot, hogy az nincs?!


Összegezve: a külföldi hatóság szerint nem volt engedélyem és nincs felügyeleti jogom. Ezért valóban gyermekrablás képét mutatta a történet. Mindegy hogy a két tény közül egyik sem igaz.  

És, hogy ebben semmilyen szerepe nincs a magyar központi hatóságnak? Ez komoly? Ezt valaki lemeri nekem írni, egy hivatalos levélben és adja hozzá a nevét, a beosztását.

Magyarország, tényleg ez a módja, hogy legyen gyerek? Nem az, hogy élhető legyen az ország és a rendszer?

És a hab a tortán, a magyarázat. :  

  • Ptk. szülői felügyeletre vonatkozó rendelkezéseiről kell törvénybizonyítványt kiállítani, függetlenül attól, hogy a szülői felügyelet rendezésére korábban került-e sor.

Ami 2014.március 15.-én lépet hatályba. Mindegy, hogy mi nem kértük az áttérést, mert jogunk volt így dönteni. De nem. Eldöntötték helyettünk. Most. Így utólag. Hogy akkor is az alá tartozunk. Még úgy is, hogy egyébként nem.


 

Maradjunk abban, hogy EZ a gyermekrablás. Ellopta Magyarország a gyerekemet. Elvette a jogaimat, rendszerbe iktatták az anyátlanítást. 

 Milyen jogállam? Milyen eljárási garanciák? Miről beszélnek ezek?

 (fotók: google kereső alapján)

P.s.:

…és itt kicsit gondolkodjon el mindenki, aki a CSOK-os és egyéb állami parasztvakításos baromságban hisz, meg a választások előtti 2kg krumpliban látja a megváltó eljövetelét, hogy ……… alaphelyzetben a 10 millből nem veszel házat, hacsak nem valami libalegelő mellett találsz egy viskót…..de persze jól hangzik annak, akinek nincs. …..és annak, akinek nincs más terve az élettel, mint ősanyát játszani és még hisz a holtomiglan-holtodiglanban. Ami ma már ugye nem divat. https://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1l%C3%A1si_statisztika  és ami azt illeti, a statisztika romlik.)  

Nézzük a realitást!  

1,  Lesz 4 gyereked. Okay. Ez mind szép és jó, nagy öröm a gyerek. De! Lesz munkád 4 gyerek mellett? Nem valószínű. Olyan, amiből 4 gyereket el is tudsz tartani, a világ 8. csodája volna.

2, Ha nincs munkád, örökre függeni fogsz az embertől, aki csinálta őket. Innen, kuss a neved.

3, Örökre függeni fogsz a rendszertől, amibe szülted őket. És hát tudjuk, hogy a szemed csak akkor nem lesz lila, ha otthon szoptatsz és eszed ágában sincs karriert építeni, vagy bárhogy lépést tartani a külvilággal. Ezt már a parlamentben is hallottuk, és ahogy látom a hallgatólagos törvény is megvan róla.

4, Örökre, még az unokád is úszni fog az adóságban. Mert a CSOK mellé még felveszel vagy 50-60 milliót és ha az ember bére minden évben növekszik, sosem beteg, biztosan nem éri baleset, nem hal meg, akkor a következő 180 évben törlesztitek szépen a kamatokat. …..és akkor hol van még a tőke?

5, Ha változtatnál, mert nem működik a kapcsolatod,………hagy a faxba. Nem tudsz. Véged. Gyerekeket eltartani, dolgozni, …egyedül. Öngyilkosság. Marad, hogy 4 gyerekkel a melleden még mindig tudni kell jól házasodni.

Ha ezt nem tudod megtenni, maradsz a szarban. A pofon erdőben, vagy már most állj neki keresni egy jófajta kevéssé szeles híd alját, amit majd kartondobozzal beépíthetsz. …és még nem foglalt.

6, Elmennél az országból, mert hát valljuk be Mindenhol jó, de legjobb Magyarországon kívül!  Szintén felejtős. Azonnal a rendszer és az állam ellensége leszel. Elveszik a gyerekeidet, bebörtönöznek, mivel a gyereked ebben az esetben nem a Tiéd. Addig okay, hogy megszülöd, „ganézol” alóla, éjszakázol, ápolod, mosol, főzöl rá, takarítasz, eteted, ruházod, iskoláztatod,……… de nem a Tiéd. Az államé.

Én a mai eszemmel és tapasztalatommal ebbe az országba egyetlen gyereket nem hoznék világra.  Aki gyereket akar, előbb húzzon el innen egy élhető országba, ott szüljön. ….aztán sose jöjjön vissza. Mindegy, mert, ha már ott leszel, az akárhol, nem is akarsz majd visszajönni.

Magyarország megérett a pusztulásra, ha átkosbeli 5 éves gyerekszülési tervekben gondolkodik és ilyen eszközökkel tudja csak a népességet megtartani.


 

 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése